Administrarea afacerilor cu Marketing si Managementul Resurselor umane

Royal Holloway, University of London, asigura directia academica a acestui program. Royal Holloway s-a situat pe locul al 12-lea printre universitatile din Marea Britanie in clasamentul realizat de catre Times. Programul acoperă ariile majore de interes din domeniul administrării afacerilor, contabilitatii, finanţelor, resurselor umane, marketing-ului, sistemelor informatice şi afacerilor internationale. Ti se ofera o pregatire pentru o cariera in business si management, dar si pentru continuarea studiilor masterale.

Acest program ti se potriveste daca doresti sa dobandesti:

Structura

Nivelul avansat

Nivelul de specializare

Taxe pentru programul de Administrarea afacerilor cu Marketing si managementul resurselor umane.

Taxa – ruta de acces – 6000 lei/an (anul universitar 2015-2016)

Taxa de inscriere 300 lei

Ruta de acces presupune un an in plus si este pentru cei care nu au certificate internationale de limba engleza. Candidatii vor sustine un test intern de limba engleza, urmand ca in perioada anului de acces sa beneficieze de pregatirea pentru a obtine certificatul necesar intrarii pe ruta standard.

Taxa ruta standard-3000 de lire/an

Notă: Universitatea îşi rezervă dreptul de a modifica aceste taxe în cazul în care este necesar. Taxele sunt supuse revizuirii anuale. Aceste taxe sunt valabile începând cu 1 Septembrie 2015 

 
 
 

 

</