Calificarile Internationale ale Camerei de Comert si Industrie din Londra

Calificarile se pot obtine in 80 de tari si in fieacre an peste 500 000 de persoane  beneficiaza de ele in intreaga lume. Calificarile LCCI  ofera calificari si diplome intr-o serie intraga de domenii acoperind functiile cheie din domeniul afacerilor.

Limba engleza

Financiar – contabil

Marketing si servicii

       Afaceri , administratie si IT

 Examenele evalueaza  cunostintele profesionale in domeniu si sunt testate in limba engleza.

Calificarile internationale LCCI se bucura de o larga recunoastere internationala: Universitati, camere de comert, angajatori, organizatii profesionale, guverne, birouri de angajare, scoli, sindicate, servicii civile.

Business, Administratie si IT

 Nivelul 3 Administrarea Afacerilor

Cursul si calificarea de administrarea afacerilor ii ajuta pe cursanti sa dezvolte o intelegerea a mediului de afaceri , structura organizatiei, rolul administratorilor, si importanta comunicarii effective in cadrul  organizatiei .Se potrivesc celor care lucreaza sau doresc sa lucreze in domeniul administrativ.

Nivelul 3 Certificat in principiile si practica  afacerilor

Cursul si calificarea de principiile si practica afacerilor  ii ajuta pe cursanti sa isi dezvolte cunostintele si intelegerea despre felul in care sunt organizate si conduse operational si financiar afacerile  si  despre  felul in care se  interactioneza in lumea comerciala. Sunt destinate acelora care doresc sa isi dezvolte practicile managementului modern  pentru a-si imbunatati oportunitatile in cariera si progresul academic.

Nivelul 3 Principiile si practica managementului

Cursul si calificarea in managemet  Principiile si practica managementului  sunt  proiectate pentru a-i ajuta pe cursanti in cunoasterea si intelegerea rolului managementului in mediul de afaceri , Sunt recomandate celor care doresc sa lucreze in management .

 Nivelul 2 Aptitudini pentru angajare

Cursul si calificarea aptitudini pentru angajare  doresc  sa ofere cursantilor cunostintele, intelegerea, aptitudinile  necesare  pentru a fi angajat,ii   ajuta sa dobandeasca principalele aptitudini si tehnici necesare pentru a interactiona la locul de munca  siii ajuta se isi dezvolte calitati personale si atitudini necesare performantei in jobul dobandit.

Nivelul 4  Mediul juridic

Cursul si calificarea Mediul juridic Ii ajuta pe cursanti sa isi dezvolte o larga cunoastere a implicatiilor legale din cadrul situatiilor  cu  ne confruntam  in domeniul afacerilor si abilitatea de a aplica principiile legale in difeite situatii pentru a gasi solutii.   Este potrivit pentru cei care doresc o cariera executiva in business si pentru cei   care doresc sa inteleaga cadrul legal specific mediului de afaceri.

 Aptitudini IT

Cursul si calificarea  de aptitudini in IT ii va ajuta pe cursanti sa isi dezvolte cunostintele , intelegrea si abilitatatile  practice in domeniile IT  cheie – procesarea in word, baze de date, prezentari software ,e-mail, internet si securitatea IT.

Sunt potrivite pentru cei care doresc sa lucreze in administratia firmelor sau in secretariate.

 
 
 

 

 

 

 

</