Afaceri Internationale

Destinat pentru a conferi cunoștințele  de specialiatate necesare în afacerile internaționale, aceste programe  de Business interanațional au fost realizate de către personalul academic din cadrul  Școlii de Management  de la Royal Holloway, Universitatea din Londra.

Școala se afla în Top 15 în Marea Britanie, conform cotidianlui The Times, facând parte din prima ligă a școlilor de management.

Cladite pe succesul MBA de la Royal Holloway, aceste programe de Business internațional  oferă posibilitatea unui studiu aprofundat al principalelor domenii din business și obținerea a unui fundament solid în cea ce privește principiile și tehnicile legate de business. Ți se oferă posibilitatea de a selecta o serie de discipline opționale, avand sansa să explorezi domeniile de interes și să îți dezvolți o serie de domenii de expertiză.

Aceste programe oferă:

Aceste programe te vor ajuta, fără niciun dubiu, să ajungi la un nivel înalt de competență, să progresezi în carieră, sa faci o schimbare de carieră, să obți o creștere salarială, oferă perspective de avansare și lărgire a orizontului de cunoaștere. De asemenea, se constituie într- o bază excelentă pentru a dezvolta o carieră în management

Structura

Summary of key dates

 Data limită pentru aplicație

31Ianuarie

31 Iulie

Dată limită pentru înscriere

15 Martie

15 Octombrie

Examenele au loc

Octombrie

Mai

 

 

Certificat postuniversitar  2ani - 2935 lire/an

Diploma postuniversitara 3 ani - 3274lire/an

Diploma postuniversitara 2 ani - 4410 lire/an

Master 3 ani - 3935 lire/an

Master 2 ani - 5403 lire/an

Cursuri individuale -1200 lire

 
 
 

 

</