LCCI Centre

Calificarile Internationale ale Camerei de Comert si Industrie din Londra

Calificarile se pot obtine in 80 de tari si in fieacre an peste 500 000 de persoane  beneficiaza de ele in intreaga lume. Calificarile LCCI  ofera calificari si diplome intr-o serie intraga de domenii acoperind functiile cheie din domeniul afacerilor.

Limba engleza

Financiar – contabil

Marketing si servicii

       Afaceri , administratie si IT

 Examenele evalueaza  cunostintele profesionale in domeniu si sunt testate in limba engleza.

 Calificarile internationale LCCI se bucura de o larga recunoastere internationala: Universitati, camere de comert,angajatori, organizatii profesionale, guverne, birouri de angajare, scoli, sindicate,servicii civile.

Finante Contabilitate

Nivelul  2 Contabilitate

 Cursul si calificarea de contabiliatate ii  ajuta pe cursanti sa intelega principiile contabilitatii si inregistrarea tranzactiilor de afaceri  si le formeaza  capacitatea  de a pregati si a interpreta conturile diferitelor afaceri. Este destinat celor care intentioneaza sa supervizeze   inregistrarile financiare si  sa intocmeasca documentele contabile finale.

Nivelul 3 Managementul Contabilitatii 

 Cursul si calificarea de managementul contabilitatii ii ajuta pe cursanti  sa isi dezvolte abilitatile  de manageriere a informatiile contabile pentru a planifica si controla resursele de afaceri , sa analizeze critic informatiile  necesare pentru a lua  deciziile pe termen scurt si lung. Este potrivit pentru cei care care doresc sa lucreze pe pozitii superioare ce  implica analiza datelor , previziunea si controlul activitatilor zilnice.

Nivelul  4 Contabilitate financiara

 Cursul si calificarea de contabilitate financiara ii ajuta pe cursanti sa pregateasca si sa interpreteze declaratiile financiare in acord cu standardele contabilitatii britanice si in  cadrul respectiv, sa inteleaga conceptele contabilitatii financiare si auditul de baza. Este destinat celor care doresc sa lucreze pe pozitii superioare in domeniul contabilitatii.

Nivelul 4 Finantele afacerii si operatiunile bancare

 Cursul si calificarea de finantele afacerii si  operatiuni bancare ii ajuta pe cursanti sa isi dezvolte cunostintele si aptitudinile in vederea  realizarii analizelor cost –beneficiu pe o gama intreaga de investitii si optiuni financiare si sa faca recomandari in sprijinul luarii deciziilor optime.

Cursantii vor intelege principalele activitati ale bancilor comerciale si functionarii pietelor financiare.

 
 
 

 

</