Cursuri certificare traducatori

Centrul de Studii Internationale Brasov organizeaza cursuri de traducatori specilizati in urmatorele limbi straine: engleza, franceza, spaniola, germana.

Pregatirea pentru cursuri de traducatori se realizeza pentru diverse domenii de traducere: stiinte juridice, stiinte economice, tehnica, medicina, literatura.

Cursurile de traducatori sunt organizate pe doua module: primul modul pentru cursurile de traducatori este bazat pe insusirea fundamentelor teoretice ale traducerii, insusirea terminologiei de specialiateate si a tehnicilor de traducere.

Cel de-al doilea modul al cursurilor de traducatori se bazeaza pe practica traducerii.

Fiecare modul de cursuri de traducatori dureaza cate 30 de ore

Conditii de inscriere:

Candidatii trebuie sa detina minimum diploma de bacalaureat si sa cunoasca bine limba in care doresc sa devina traducatori.

Pretul unui modul este de 750 de ron.

Examinarea se tine in cadrul Centrofis Brasov

Cei care doresc sa traduca in cadrul birourilor notariale, judecatoriilor, curtilor de justitie trebuie sa fie autorizati de catre Ministerul Justitiei.

Va atentionam ca, in cazul in care doriti sa fiti autorizati de catre Ministerul Justitiei , este necesar sa va alegeti domeniul stiinte juridice.

Autorizarea se face pe baza certificatului primit in urma examinarii organizate in sediul Centrofis.

Nu mai este necesar sa sustineti o alta examinare in cadrul Ministerului Justitiei, deoarece Ministerul justitiei nu organizeaza astfel de examinari.

 
 
 

 

</