Cursuri pentru testele IELTS, PEARSON, LCCI, CAMBRIDGE, TOEFL

Cursuri pentru testele IELTS, PEARSON, LCCI, CAMBRIDGE, TOEFL

In cadrul Centrului de Studii Internationale sunt organizate cursuri de pregatire pentru testele internationale de limba engleza: IELTS, LCCI, Cambridge, TOEFL. Toate aceste cursuri pentru testari internationale se organizeaza la sediul nostru. 

Testele LCCI se sustin in cadrul Centrofis si sunt teste acceptate pentru studii in strainatate (admiterea in universitati internationale) si pentru echivalarea probelor de limba engleza din cadrul examenului de bacalaureat.

Testele LCCI sunt acceptate pentru admiterea in clasele bilingve, specializarea engleza.

Testul IELTS este cerut pentru emigrarea in Marea Britanie, Canada, australia si de catre organizatii profesionale pentru licentierea specialistilor: medici, asistente medicale, juristi, etc. care doresc sa lucreze in strainatate.

IELTS

IELTS  (Sistemul International de Testare a Limbii engleze) este un test destinat sa evalueze abilitatile de limba engleza ale candidatilor care doresc sa studieze sau sa lucreze in tari unde engleza reprezinta limba de comunicare.

Exista doua versiuni ale acestui test: Modulul Academic si Modulul general.

Modulul Academic se adreseaza candidatilor care doresc sa studieze la nivel universitar si postuniversitar (acceptat si de unele universitati din SUA) si celor care doresc sa se inregistreze pentru licentiere in diferite organizatii profesionale (medici, juristi, asistenti medicali etc)

Modulul general este destinat candidatilor care doresc sa emigreze in tari vorbitoare de limba engleza (Australia, Canada, Noua Zeelanda, Marea Britanie) si celor care doresc sa studieze la nivel preuniversitar.

Cursurl te va ajuta sa:

Testul IELTS este acceptat de peste 7000 de organizatii din intreaga lume incluzand universitati, angajatori, organizatii profesionale, autoritati de emigrare si agentii guvernamentale.

LCCI

LCCI (JETSET) sunt teste organizate de catre Camera de Comert si Industrie din Londra (LCCI) sub egida concernului educational PEARSON, cel mai mare din lume. Ele urmaresc sa dezvolte la nivelul candidatilor:

Tematica: Acasa, La scoala, facultate, La munca, Calatorii, transport, vacante: Partile corpului uman-sanatate; Imbracaminte; Relatiile de familie, prieteni apropiati; Informatii personale, job-uri, hobby-uri, Ce ne place si ce ne displace; Animale, Bauturi si mancaruri; Cumparaturi, Timp si masuratori; Numere, preturi, cantitati; Culori; Locuri de distractie, Zile, luni, anotimpuri, vreme; Tari, orase, nationalitati, activitati sociale, intalniri, Cetatenie si drepturi; intalniri.

Testele LCCI echivaleaza examenele de engleza pentru admiterea in clasele bilingve, proba de limba engleza din cadrul examenelor de bacalaureat si sunt acceptate pentru admitere de o serie de universitati britanice si internationale in functie de nivel.

CAMBRIDGE

Testele Cambridge sunt proiectate si administrate de catre Cambridge Assessment, parte a University of Cambridge, in peste 170 de tari.

CENTROFIS este un centru de pregatire pentru testele Cambridge acreditat de catre Cambridge Assessment.

CENTROFIS organizeaza cursuri de limba engleza in vederea pregatirii testului Cambridge pentru nivelul YLE (pentru copii), KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test), prim certificate (FCE-First Certificate), avansat (CAE), experimentat (CPE), Certificat international de engleza financiara (ICFE), Engleza de afaceri (Business Preliminary, Vantage, Higher), Certificat Internationale in engleza juridica (ILEC). Toate testele Cambridge sunt aliniate la Cadrul european de referinta al limbilor. Cursurile Cambridge va pregatesc pentru:

Citit:

Practicarea diferitelor strategii de citit:

Scris:

Intrebuintarea englezei:

Ascultat:

Vorbit:

Testele Cambridge sunt acdeptate de catre 15.000 de universitati, angajatori, agentii guvernamentale, crescand astfel oportunitatile de studiu si de munca in Marea Britanie, Australia si Canada.

TOEFL

TOEFLeste un test care masoara abilitatea de a folosi si de a intelege limba engleza pentru a  aborda teme academice in vederea studiului la nivel universitar. Testul TOEFL reprezinta o parte importanta in drumul parcurs  pentru  a studia  intr-o tara vorbitoare de limba engleza.

Exista doua tipuri de test TOEFL. Tipul de test depinde in mare masura de locul in care este situat centrul de testare.

Cursurile ii familiarizeaza pe candidati cu formatul si continutul testelor si ii ajuta sa isi imbunatateasca performanta. De asemenea, candidatilor le sunt prezentate reglementarile si regulile specifice testelor. Cursurile ofera consiliere si indrumare pentru a-i pregati pe candidati pentru teste, imbunatatindu-le aptitudinile si cunostintele de limba engleza. Profesorii ii pregatesc pe candidati pentru aceste teste, formandu-le abilitati de comunicare pentru viata academica, cea profesionala si pentru situatiile concrete de viata. Aceste cursuri sunt organizate pe module de cate 30 ore si reprezinta o buna certificare pentru viata profesionala si academica.

Participarea la cursuri iti va imbunatati performanta la test!

Testul TOEFL este acceptat de catre peste 8.500 de colegii, universitati (mai ales din SUA), agentii si alte institutii din peste 130 de tari.

 
Share
 

 

</