Drept cu Management

Acest program a fost dezvoltat de către personalul academic de la Şcoala de  Ştiinţe Economice şi Politice din Londra (London School of Economics and Political Science), ce reprezinta un centru academic  de excelenţă şi inovare în ştiinţele economice si sociale. Acest program vă va pregăti pentru o carieră în management, contabilitate, sau drept, arii din domeniul comerţului, cum ar fi asigurările, băncile, vânzările sau marketing-ul.

Acest program combină elemente esenţiale din programele de Management si Drept, oferindu-ţi oportunitatea unui studiu critic şi teoretic, fiindu-ti compatibil in masura in care:

Acest program constă în 12 cursuri dacă se urmează Ruta Standard

Scrise de catre personalul academic de la LSE, ghidurile de studiu te indruma in intelegerea cursurilor. 

Materialele de studiu includ:

Cursuri optionale se tin la LSE in cadrul scolii de vara, de obicei de la inceputul lunii iunie si pana la mijlocul lunii august. Se predau cursuri stimulative care se constituie intr-o provocare, oferindu-ti o perioda de studiu intens, in domeniul ariilor de interes.

Taxa – ruta de acces – 6000 lei/an (anul universitar 2015-2016)

Taxa de inscriere 300 lei

Ruta de acces presupune un an in plus si este pentru cei care nu au certificate internationale de limba engleza. Candidatii vor sustine un test intern de limba engleza, urmand ca in perioada anului de acces sa beneficieze de pregatirea pentru a obtine certificatul necesar intrarii pe ruta standard.

Taxa ruta standard-3000 de lire/an

Notă: Universitatea îşi rezervă dreptul de a modifica aceste taxe în cazul în care este necesar. Taxele sunt supuse revizuirii anuale. Aceste taxe sunt valabile începând cu 1 Septembrie 2015

 
 
 

 

</