REZULTATE

REZULTATE  EXAMEN PTE 15 DECEMBRIE 2018 NIVEL A2

REZULTATE  EXAMEN PTE 15 DECEMBRIE 2018 NIVEL B1

REZULTATE  EXAMEN PTE 15 DECEMBRIE 2018 NIVEL B2 

 

EXAMEN PTE 15 DECEMBRIE 2018

REZULTATELE EXAMENULUI VOR APAREA IN DATA DE 28 FEBRUARIE 2019

Examenul international de limba engleza va avea loc astfel:

8 Decembrie la Scoala Generala nr 3. Codlea, pentru elevii inscrisi din Codlea. Examenul oral va avea loc la aceeasi scoala dupa terminarea examenului scris. Lista cu programarile la examenul oral aici.

15 Decembrie, la Scoala Gimnaziala nr. 27 Brasov, langa ITC, pentru elevii inscrisi din Brasov, Rasnov, Vulcan. Examenul oral va avea loc la sediul Centrofis din Strada Mihai Viteazul nr. 164, lista cu programarile la oral aici.

16 Decembrie, la Liceul "Moroianu", Sacele pentru elevii inscrisi din Sacele. Examenul oral va avea loc la aceeasi scoala dupa terminarea examenului scris. Lista cu programarile la examenul oral aici.

Examenul scris va incepe la ora 8.30, elevii trebuie sa fie prezenti in sali la ora 8.00. Candidatii trebuie sa aiba asupra lor actul de identitate cu care s-au inscris la examen (certificat de nastere + carnet de elev cu poza, sau buletin), un creion HB simplu, nu cu mina si un pix albastru normal (fara gel).

Candidatii nu au voie cu telefoane mobile sau alte dispozitive care ar putea fi considerate surse de inspiratie. Orice astfel de dispozitiv gasit asupra unui candidat va duce la eliminarea acestuia din examen, fara restituirea taxei de inscriere.

Examenul oral va avea loc dupa examenul scris, se va respecta programarea, iar candidatii se vor prezenta cu 10-15 minute inainte.