Limba si literatura engleza cu mass media

Programul Limba – Literatura Engleza si Mass Media reprezintă o oportunitate de a studia şi de a beneficia de marile literaturi ale lumii, aprofundând  o serie întreagă de lucrări scrise în diferite stiluri şi perioade, de la cele din Evul Mediu, la cele din perioada contemporană. Cursurile opţionale permit o abordare specializată în domeniul romanului, al dramei moderne, operei shakespeariene, literaturii americane  şi  al celei  postcoloniale.

Există două obiective principale:

Aptitudinile învăţate de a-ţi prezenta ideile clar şi logic, gândirea critică şi abilitatea de a analiza informaţii complexe se pot aplica în multe profesii, incluzând publicistica, educaţia şi cercetarea, jurnalismul, media şi publicitatea.

Structura

Nivelul 4  Doua cursuri obligatorii

Nivelul 4  Plus două cursuri la alegere între

Nivelul  5  Două cursuri la alegere între

Nivelul  5  Două cursuri la alegere dintre

Victorieni

Moderni

Varietăţi  ale limbii  engleze

Nivelul  6 (BA) Patru cursuri la alegere între

Taxa – ruta de acces – 6000 lei/an (anul universitar 2015-2016)

Taxa de inscriere 300 lei

Ruta de acces presupune un an in plus si este pentru cei care nu au certificate internationale de limba engleza. Candidatii vor sustine un test intern de limba engleza, urmand ca in perioada anului de acces sa beneficieze de pregatirea pentru a obtine certificatul necesar intrarii pe ruta standard.

Taxa ruta standard - 3000 de lire/an

Notă: Universitatea îşi rezervă dreptul de a modifica aceste taxe în cazul în care este necesar. Taxele sunt supuse revizuirii anuale. Aceste taxe sunt valabile începând cu 1 Septembrie 2015

 
 
 

 

</