Management International MA

Destinat pentru a conferi cunoștințele de specialiatate necesare în afacerile internaționale, aceste programe  de Business interanațional au fost realizate de către personalul din cadrul  Școlii de Management  de la Royal Holloway, Universitatea din Londra.

Solida reputatie a universitatii Royal Holloway in cercetarea afacerilor interanationale si comparate este o premisa pentru obtinerea unei  perspective international de abordare.

Ți se oferă posibilitatea de a selecta o serie de discipline opționale, oferindu-ți posibilitatea să explorezi domeniile de interes și să îți dezvolți domeniile de experitză.

Acest  program te va ajuta sa:

Imbunatateste aptitudinile de autodisciplina, reflectie, analiza, comunicare si lidership.

Aceste  programe riguroase orientate spre cariera dovedesc angajatorilor faptul ca  ai dobandit o gandire strategica.  Te vor ajuta sa dai dovada de competitivitate si dorinta de dezvoltare a carierei . Absolventii  au  reusit sa se angajeze intr-o mare varietate comapanii in diverse domenii  ca si in sectorul public. Recent  absolventii s-au angajat in coorporatii  prestigioase inluzand: HSBC, IBM, Chase De Vere, Vodafone, and Accenture.

Structura

Certificat postuniversitar: 5  module de baza.  Daca  ai mai mult de3 ani de experienta relevanta in domeniu inainte de inregistrarea pentru un certificate universitar poti sa te inscrii direct la MBA, incepand cu cele 4 module ramase .
Postgraduate Diploma: 7 modules de baza  si 4 module la alegere
MSc:  7 modules de baza  si 4 module la alegere; 2 sesiuni plenare  de cate doua saptamani (1 pe an academic)  modulul de cercetare si dizertatie

 Cerificat  postuniversitar  (ruta MBA)

 Masterat si diploma postuniversitara   (ruta masterat)

Dizertatie  – Management international

Date Cheie

Data limita de inscriere

31 Ianuarie

31 Iulie

 Data limita de inregistrare

15 Martie

15 Octombrie

Inceperea programului

Mai

Noiembrie

Examinele au loc

Octombrie

Mai

Taxe International Management ( Management international )

Certificat postuniversitar  2ani-2948 lire/an

Diploma postuniversitara 2 ani 4530 lire/an

Diploma postuniversitara 3 ani 3354lire/an

Master 3ani 4515 lire/an

Master 2 ani 6270 lire/an

Cursuri individuale -1200 lire/an

 
 
 

 

</