Calificarile Internationale ale Camerei de Comert si Industrie din Londra

Calificarile se pot obtine in 80 de tari si in fieacre an peste 500 000 de persoane  beneficiaza de ele in intreaga lume. Calificarile LCCI  ofera calificari si diplome intr-o serie intraga de domenii acoperind functiile cheie din domeniul afacerilor.

Limba engleza

Financiar – contabil

Marketing si servicii

       Afaceri , administratie si IT

 Examenele evalueaza  cunostintele profesionale in domeniu si sunt testate in limba engleza.

 Calificarile internationale LCCI se bucura de o larga recunoastere internationala: Universitati, camere de comert, angajatori, organizatii profesionale, guverne, birouri de angajare, scoli, sindicate, servicii civile.

Marketing, Servicii, Turism 

Nivelul  3 Marketing

Cursul si calificarea de marketing  ii ajuta pe cursanti sa  inteleaga rolul  activitatilor de marketing , incluzand  publicitatea, PR-ul, promovarea vanzarilor si studiul de piata. Le asigura cursantilor cunostinte remarcabile  despre actualele tendinte si schimbari in practica marketingului, bazandu-se pe experiente reale din domeniu. Sunt potrivite pentru cei care  doresc sa lucreze in industria de marketing ca manageri de marketing jr. sau team lideri.

Nivelul 3 Publicitate

 Cursul si calificarea in Publicitate  ii ajuta pe cursanti sa isi dezvolte cunostintele in domeniul   publicitatii si intelegerea rolului acesteia in marketingul produselor, serviciilor si al organizatiilor. Le furnizeaza cursantilor  mesaje relevante de publicitate , codurile de practica, prevederile legale,  si principiile transmiterii mesajelor relevante catre publicul tinta. Sunt potrivite pentru cei care doresc sa lucreze in agentii de publicitate sau departamanete de marketing.

Nivelul 3 Relatii Publice

Cursul si calificarea Relatii publice ii ajuta pe studenti sa inteleaga conceptul de relatii publice(PR),  multifunctionalitatea relatiilor publice si principiile fundamentale ale acestora, natura si rolul relatiilor publice si ariile cheie ale relatiilor si activitatilor media. Sunt potrivite pentru  cei care doresc sa lucreze in agentiile de relatii cu publicul si in departamentele de marketing.

 Nivelul  3 Vanzari si managementul vanzarilor

Cursul si calificarea Vanzari si managementul vanzarilor  ii ajuta pe pe cursanti sa isi dezvolte aptitudinile si tehnicile de vanzari,  sa inteleaga administrarea vanzarilor si le formeaza abilitatea de a manageria procesul vanzarilor. Este potrivit pentru cei care lucreaza sau intentioneaza sa lucreze in vanzari  si caraora li se cere sa inteleaga tehnicile de vanzare si managementul vanzarilor.

Level 1 Certificat in Turism

Cursul si calificarea  certificare in turism  sunt destinate  cursantilor care doresc sa fie initiati  in domeniul  vocational al ospitabilitatii. Este destinat celor care doresc sa studieze turismul  pentru cei care doresc sa se angajeze in sectorul turistic si celor care lucreaza deja in acest domeniu.

 
 
 

 

 

 

 

</