Psihologie organizationala

Cursul de Psihologie Organizationala se focalizează pe aspectele psihologice  ale funcționării organizației. Mulți dintre studenți lucrează deja în domeniul resurselor umane  sau management și, prin calificarea obținută, doresc să promoveze în carieră. Alții doresc o schimbare în carieră, ori pur și simplu doresc să înțeleagă modul de funcționare a organizațiilor mai bine. Acest program îți oferă oportunitatea de a obține recunoașterea în carieră și promovarea în direcția pe care o alegi.

Cursul se bazează pe  teorii și cercetări  clasice  și moderne care te fac să înțelegi modul de funcționare a organizațiilor și mijloacele de a le îmbunătăți. Asemenea îmbunătățiri se manifestă prin mai multe forme: de la selectarea, instruirea și motivarea oamenilor la menținerea si creșterea stării de bine.

Cursul a fost conceput de către  personalul academic din cadrul Departamentului de Psihologie Organizațională de la Birkbeck, cel mai mare și vechi departament de acest fel din Regatul Unit. Este principalul furnizor de instruire academică și profesională în domeniul psihologiei organizaționale și al managementului carierei.

Absolvenții acestui program pot deveni traineri, consilieri pentru dezvoltarea carierei, manageri, consultanți în cadrul companiilor multinaționale, al departamentelor guvernamentale, ori în orice altă organizație unde cunoștințe avansate de psihologie organizațională pot fi folositoare.

 

 TAXE

Master

10 module

2-5 ani

£  7000 pe an

Alte costuri
Pe lângă taxele pentru universitate ,trebuie plătite taxele pentru centrul local de examinare

 

 
 
 

 

</