SCOALA BRITANICA DE AFACERI SI MEDIA

 

Scoala Britanica de Business si Media este o scoala acreditata international, ce elibereaza o diploma universitara internationala, cu larga recunoastere. Primii doi ani se studiaza in Romania, la Brasov, ultimul an se studiaza la universitati prestigioase din Marea Britanie sau Danemarca. La Scoala Britanica de Business si Media, din cadrul Centrului de Studii Internationale, urmarim sa cultivam pasiunea pentru cunoastere si studiu, promovand invatarea personalizata, tinand cont de potentialul unic al fiecarui student.

Programele noastre

* Administrarea afacerilor cu Marketing

Marketingul este un domeniu fascinant de studiu și are o funcție integranta in cadrul majorității organizațiilor. Programul nostru de marketing implică cercetare, planificare strategică, analiza brandului și a consumatorilor și comunicarea digitală. Dacă esti deschis la idei noi, persuasiv, imaginativ și un bun comunicator, te vei bucura de programul de marketing. Pe langa cursuri și seminarii, poti interacționa, de asemenea, direct cu comunitatea de afaceri.

* Administrarea Afacerilor cu Management

Programul iti dezvoltă abilitățile de conducere legate de luarea deciziilor, rezolvarea problemelor, lucrul în echipă, negocierea și managementul performanței angajaților. Formeaza absolvenți care pot exercita funcții de conducere într-o serie de organizații, inclusiv publice, private și non-profit, si reprezinta o piatră de temelie pentru a accede spre funcțiile din managementul de top. De asemenea, confera o înțelegere a conexiunii dintre managementul strategic,managementul resurselor umane și operațiunile de management.

* Antreprenoriat si Managementul Intreprinderilor Mici si Mijlocii

Programul va ajuta să identificati opțiunile de carieră din întreprinderile mici, să va extindeti cunoștințele despre spiritul antreprenorial și să va formati abilități și tehnici de gestionare a riscurilor. Antreprenoriatul este în centrul tuturor afacerilor. Fiecare mare companie a început ca o mică afacere, condusă de un antreprenor. Pe măsură ce economia noastră devine mai volatilă, abilitățile și cunoștințele necesare pentru a începe o nouă afacere pot însemna diferența dintre prosperitate și sărăcie.

* Managementul Resurselor Umane

Programul de management al resurselor umane se concentrează pe domeniul larg al managementului resurselor umane ,pe politica și practica recrutarii si ocupării forței de muncă, pe relațiile organizationale, psihologia organizațională și analiza organizațională, cu focalizare, atât pe mediul de afaceri britanic, cat și pe cel internațional. Programul este conceput pentru a vă ajuta să intelegeti modul în care resursa umana este manageriata in cadrul organizatiilor.

* Televiziune

Acest program de televiziune reprezintă o modalitate placuta și practică de a învăța cum să produci și să realizezi programe de televiziune în direct, dezvoltând, în același timp, competențele necesare in industria media. Vei deveni un specialist experimentat în domeniul media, care va avea o vasta expertiza în inregistrarea sunetului, utilizarea camerelor de filmat ,producerea, prezentarea, regizarea, editarea și scrierea pentru platformele media și cele de televiziune.

* Jurnalism

Dacă esti interesat in a informa, educa și bine dispune publicul larg , o carieră în domeniul jurnalismului ti se potriveste cel mai bine. De la învățarea tehnicilor de difuzare prin webcast, stabilirea formatului revistei, crearea de rapoarte video, la abilitățile de scriere a stirilor de ultima ora, vei învăța cum să profiti din plin de tot ceea ce astăzi oferă ,24 de ore din 24, cultura actuala a stirilor.

* Dezvoltare site-uri si aplicatii web

În acest curs vei învăța teoria, designul, tehnicile și practicile folosite pentru a dezvolta sisteme software pentru internet și cloud, cu accent pe aplicațiile web și pe cele mobile. Vei învăța programare web avansată, dezvoltarea de aplicații mobile pentru principalele platforme ale sistemelor de operare mobile, cloud computing, gestionarea și programarea bazelor de date, servicii XML și web și dezvoltarea pe platforme multiple

* Dezvoltarea de jocuri

În acest curs, vei învăța procesul crearii jocurilor și vei descoperi ce înseamnă să devii un dezvoltator de jocuri de succes. Vei stăpâni mecanica interacțiunii jocului, indiferent dacă vei deveni expert in tehnica 3D, sau in forme de inteligență artificială. Prin intermediul workshop-urilor, al demonstrațiilor tehnice și al practicii profesionale , vei invata tot ceea ce este necesar pentru a crea ingineria software-ului, care ii va încântă si delecta pe utilizatori.

Taxe, documente si conditii pentru inscriere

- diploma de bacalaureat sau calificare de nivelul 3 in domeniul afacerilor/respectiv media

- foaie matricola, pentru candidatii din ultimul an de liceu

- carte de identitate

- un nivel adecvat de limba engleza(nivel B2)

- interviu 

- Taxa pentru primii doi ani: 3750 lei/semestru

 Formular de inscriere