SCOALA BRITANICA DE AFACERI

FORMULAR INSCRIERE

PREZENTARE SCOLII BRITANICE DE AFACERI

 

Scoala Britanica de Afaceri

este o scoala de afaceri  acreditata international, care ofera celor care doresc o diploma de licenta britanica sau europeana, posibilitatea de a studia primii doi ani in Romania, mai precis la Brasov, urmand ca in ultimul an sa studieze in Marea Britanie, Danemarca, Olanda, diploma eliberata, fiind recunoscuta pentru intrarea in anul al treilea de cele mai multe universitati internationale.

Acreditarea

este conferita de catre Pearson International, un concern educational britanic, cel mai mare din lume, cea mai mare agentie de acreditare din Marea Britanie, cu sediul central la Londra, dar care opereaza in 70 de tari, de pe toate continentele, in special, in America, avand peste 35000 de angajati.

Specializarile

pentru care s-a primit acreditarea sunt:

Administrarea Afacerilor,  

Administrarea Afacerilor cu Management,

Administrarea Afacerilor cu Marketing,

Antreprenoriat si Managementul Intreprinderilor Mici si Mijlocii,

Managementul Resurselor Umane,

Operatiuni si Management,

Finante-Contabilitate.

Toate programele sunt acreditate, atat pentru invatamant la zi , cat si la distanta.

Programemele noastre

se bazeaza in intregime pe conceptele britanice si europene, promavand un invatamant modern, novator, ce incurajeaza invatarea prin descoperire, pragmatic, care are  la baza conceptul `learning by doing`, mai precis, invatam facand, astfel tot ceea ce se invata trebuie sa- si gaseasca o aplicabilitate practica in cadrul mediului de afaceri local si international.

Programul de lucru

este unul flexibil, fara a incarca intreaga zi a studentului sau a-l impovara cu informatii perimate si inutile. Bibliografiile sunt de ultima ora si nu se admit carti si publicatii mai vechi de 5 ani.  De asemnea, numarul de evaluari este unul acceptabil , doar 8/ pe an, in loc de 14-15, cate sunt in mod curent,  pe principiul ca nu neaparat mult in educatie inseamna si bine, incercand sa reliefam ca nu neaparat cantitatea inseamna si calitate.

Se promoveaza o educatie centrata pe student, studentul fiind centrul preocuparilor noastre, studentul cu interesele sale, cu necesitatile sale. Se lucreaza pe grupe mici de cate 10 studenti, pentru a putea utiliza cu success metodele moderne, interactive si pentru a asigura interactiunea si coeziunea grupei de lucru, profesorul putand, in acest fel,  sa isi concentreze atentia asupra fiecarui student.

Pentru sectiile la distanta, pe  langa predarea fata in fata (face to face) , se va utiliza si predarea online.

Examenele 

nu sunt orientate spre ceea ce memoreaza si reproduce studentul, pentru ca, in majoritatea cazurilor, studentii uita cam 90% din ceea ce au memorat in primele saptamani dupa evaluare.

Evaluarea va fi facuta pe baza de studii de caz, rapoarte, proiecte, prin care studentii vor fi introdusi in situatii concrete de lucru, unde  vor aplica ceea ce au invatat.

Profesorii

provin atat din mediul academic, dar si din mediul de afaceri, manageri din companii multinationale, avand o vasta experienta si expertiza in domeniul lor.

Au o atitudina pozitiva si prietenoasa fata de studenti si tin cont de personalitatea si individualitatea fiecarui student, constituindu-se in catalizatori ai invatarii si nefiind exclusiv surse de informatii. 

Diplomele

Inca un element de noutate  ar fi faptul ca dupa fiecare an absolvit se obtine o certificare. In mod curent, daca nu ai absolvit intreaga facultate, nu poti  obtine  nicio diploma. In cazul nostru, dupa primul an absolvit  se elibereaza un certificat in domeniul respectiv ( Higher National Certificate), dupa anul al doilea, o diploma (Higher National Diploma).

Pe baza acestei diplome, se va face inscrierea in anul al treilea, dupa care se va obtine diploma de licenta. (degree)

Se poate intra direct in anul al treilea sau se poate opta pentru asa zisele programe sandwich, in care inainte de anul al treilea este inclus  un an de internship, in care studentii fac o practica platita , in timpul careia devin vizibili  pentru viitorii potentiali angajatori. Aceasta practica este o practica ce se realizeaza strict in domeniul de specializare si este o trambulina de lansare spre piata muncii.

Diploma de licenta are o larga recunoastre internationala.

Avantajul acestor programe costa in faptul ca s-ar reduce drastic cheltuielile pentru educatie in primii doi ani de studiu.

Taxele

sunt incomparabil mai mici fata de cele din Marea Britanie care ajung la 9500 de lire pe an.

Anul al treilea se poate finanta pe baza de imprumut (loan) garantat de catre guvernul britanic.

Rambursarea imprumutului se realizeaza doar la terminarea studiilor, cand  absolventul este angajat si salariul atinge un anumit cuantum.  (in jur de 21000 de lire / an in Marea Britanie )

Costurile cu traiul curent (cazare, masa, transport) vor fi reduse substantial.

De asemnea, trebuie luat in considerare impactul emotional si cultural. Un student nu ar mai trebui sa se rupa de prieteni si famillie si de mediul sau familiar la 18 ani si ar pleca in strainatate doar in ultimul an de studiu care este cel mai important pentru gasirea unui job dupa absolvire.

Inscriere

 

Pentru inscriere aveti nevoie de :

Diploma de bacalaureat

Un interviu in limba engleza

Taxa 100 lei

Perioada de inscrieri :

31 iulie- 15 Septembrie

 

Daca ceea cea v-am prezentat, va suscita interesul si considerati ca va avantajeaza, nu ezitati sa ne contactati la :

Tel: 0726-125016

Email: contact@centrofis.ro

Puteti vizita si website-ul nostru pentru a vedea structura programelor  www.cursuri-universitati.ro