Teste TRINITY

ESOL (Engleza pentru vorbitori de alte limbi)

Trinity College London este un bord international de examinare care isi exercita activtatea in peste 60 de tari. These Aceste calificari sunt larg recunoscute de catre angajatori, universitati si institutii guvernamentale din intreaga lume. Examenele sunt acreditate de catre  Ofqual, examinand nivelu de limba engleza din 1938.

 Cui se adreseaza examenele Trinity  ?

Trinity ESOL exams - GESE, ISE, SEW si Skills for Life - sunt destinate candidatilor care au invatat limba engleza ca limba straina, adoua limba sau limba aditionala. 

Integrated Skills in English (ISE)- Aptitudini  integrate in llimba engleza

Un examen de limba engleza potrivit secolului al XXI . Trinity’s Integrated Skills in English (ISE) este un examen contemporan ce verifica aptitudini  multiple destinat celor care au nevoie  de aptitudini de limba engleza pentru a studia. Punand un accent puternic pe limba autentica si promovand dezvoltarea de aptitudini transferabile pentru studiul academic si anagajare, ISE examineaza aptitudinile comunicative necesare pentru a reusi in secolul XXI.

Exista un nivel  ISE pentru fiecare candidat, ISE fiind destinat tinerilor si adultilor din scoli, colegii si universitati care invata si utilizeza limba engleza pentru studii. De asemenea, se preteaza pentru adulti care au nevoie de o calificare respectabila de limba engleza. ISE este disponibil pecele  cinci nivele  de la  A2 la  C2 din Cadrul Comun European de Referinta pentru Limbile Straine, existand cate un nivel pentru fiecare candidat in functie de progresul sau.

Exista doua module ISE : Vorbit  & Ascultat si Citit  & Scris . cu cate un nivel pentru fiecare abilitate, candidatii pot da fiecare modul atunci cand se simt pregatiti. 

Citit  & Scris 

ISE nivelul elementar  (A2)

ISE I (B1)

ISE II (B2)

ISE III (C1)

  2 subiecte de citit  + 1subiect integrat  de citit si scris + 1 subiect sris   
2 ore 

 

 Vorbit  & Ascultat   

 ISE Nivelul elementar (A2)

 ISE I (B1)

 ISE II (B2)

 ISE III (C1)

 Vorbit = 
2 subiecte
Ascultat = 
2 subiecte
13 minute

Vorbit = 
2 subiecte
Ascultat = 
2 subiecte
18 minute

Vorbit = 
3 subiecte
Ascultat= 
1 subiect
20 minute

Vorbit = 
3 subiect
Ascultat = 
1 subiect 
25 minute

 

ISE IV (C2) are un format diferit.

 

Caracteristici

◗ Evalueaza  aptitudini integrate de limba engleza. ISE evalueaza abilitatea candidatilor sa interactioneze in limba engleza in mod autentic prin subiecte bazate pe aptitudini integrate de citit-scris si vorbit-ascultat.  

◗ Discutii personalizate cu un expert- vorbitor nativ with . Discutiile din cadrul ISE sunt autentice, personalizate,  authentic, fata in fata  cu un examinator  Trinity ,axate pe experientele, intersele si opiniile candidatilor. 

◗ Feedback-ul performantei candidatilor . Trinity este  unicul examen  care oefera un feedback detaliat  al performantei candidatilor dupa modulul de Vorbit & Ascultat intr-o sesiune suport de 30 de minute. 

◗ Rezultate detaliate si certificate. certificatele  modulare vor oferi rezultate separeate pe aptitudini: Citit, Scris, Vorbit si Ascultat.  candidatii vor primi un raport diganostic detaliat pentru fiecare aptitudine  aratand punctele forte, dar si  partile ce trebuie imbunatatite. 

Beneficii

◗ construieste aptitudini de  comunicare utilizte in viata reala. Pregatirea pentru ISE dezvolta aptitudini relevante de lima engleza in contextul vietii reale de care candidatii au nevoie pentru a studia in scoli, universitati sau la locul de munca. 

◗ ISE sprijina strategii de predare contemporane cum ar fi  Content and Language Integrated Learning (CLIL) activities, activitatile de invatare a integrarii   continutului cu limba  and dezvolta procese cognitive  de la intelegrea de baza la sinteza si evaluare. 

◗  este un examen flexibil. candidatii pot da modulele atunci cand sunt pregatiti , impreuna sau la imtervale de timp diferite. 

◗ Permite candidatior sa performeze la un nivel cat mai ridicat.  candidatii isi pot alege si pregati subiectul de dicutie din cadrul  modulului Vorbit & Ascultat.  aceasta ii motiveaza ca sa invete si aii ajuta sa devina increzatori ca vor performa  foarte bine.

 

Recunoastere

Institutii UK 

Trinity Integrated Skills in English (ISE) este un examen recunoascut de  95% din universitatile din  UK, incluzand London School of Economics (LSE), University College London (UCL), University of St Andrews, University of Warwick and King's College London (KCL).Popularitatea internationala a examenului si acceptabilitatea sa de catre universitatile de top din intrega lume este in plina crestere.  

 

Lista universitatilor din Marea britanie si Irlanda care accepta ISE(Dati click pe link):
UK institutions | Irish institutions